9. september 2012

Batterierne opladt

.......og klar til en ny uge

Fredag drog vi afsted i sommerhus på Salling med Martins familie. Vi har haft nogen skønne afslappende dage hvor der var masser af tid til hygge og en morfar til mutti her.

Vi har været på stranden og fange krabber, og i formiddags var vi som sidste år ude ved Roslev Frugt. Igen et super besøg hvor vi fik plukket masser af æbler og pærer - billede kommer en anden dag.

Så alt i alt en dejlig weekend hvor vi rigtig har snakket, hygget og slappet af.







Sidste onsdag var Mille og jeg ude ved Christine, Lea og Lauge hvor jeg igen fik lov til at kikke igennem Leas aflagte tøj......Det er bare GULD. Og vi fik en voldsom bunke af skønt tøj med hjem til lageret. Det er bare SÅ guld at kende nogen som gerne vil af med deres aflagte tøj.....så stor TAK til Christine.


Ellers er der vist ikke så meget nyt at berette herfra - jeg er klar til en ny uge - igen på nedsat tid. Håbet lever endnu for at jeg snart kommer på fuldtid. Men det må helbredet jo vise. 
I løbet af denne uge er lille spilop-muffe rigtig begyndt at "møwe" rundt - så nu kan Martin også mærke det. Måske det er tegn på at moderkagen har flyttet sig på plads? Hope so. 
Men nøj hvor er det en dejlig fornemmelse.

Kan I all have en skøn uge derude.

Kærligst fra Spiloppernes mutti

1 kommentar:

  1. Det ser virkelig ud til at have været en skøn weekend - skønne billeder af jer skønne folk! Rigtig god uge!! Knus fra os

    SvarSlet