20. februar 2013

Har nu med piger på hhv. 2 år og 6 uger

I lørdags fyldt søde Mille jo 2 år. Sikke da egentligt en stor dag. Jeg glædede mig faktisk rigtig meget til hendes dag. Så efter lidt forskellige forberedelser i ugen op til blev det endelig lørdag. Da vi puttede Mille fredag aften sagde vi at "i morgen skal vi sige hurra for Mille"... Og det hav åbenbart bidt sig fast for kl. 05.45 lørdag morgen hvor jeg sad og ammede Frida hørte jeg Mille sidde i sin seng og råbe:
 "hurra - hurra - HURRRAAAA"... Søde Mille. 

Så op med os og ind og synge fødselsdagssang og give gaver
...ihh hvor hun strålede og nød det.
Op til morgenmad og i tøj og så kørt Mille og Martin til bageren efter rundstykker.
Formiddagen gik ellers med hygge, lege og lidt forberedelser til dagens fødsesldagsfest.
Martins familie kom kl 15 og sammen med dem fik vi rigtig fejret Mille. Mille nød dagen i fulde drag og hun legede rigtigt med fætter Christian og kusine Anne. Men kl. 19 var krudtet brugt op og en glad men meget træt Mille, 2 år blev puttet. Ca 20.30 kørte de sidste gæster. Efter oprydning gik vi på hovedet i seng efter en dejlig dag.
Søndag hyggede vi os og fik leget lidt med noget af Milles nye legetøj. Kl.15 kom min familie til fest...Men fødselaren sov stadig...vi havde ellers puttet Mille kl. 12.30 for at hun så kunne nå at komme op og være ordentlig vågen inden gæsterne kom....men det er åbenbart hårdt at blive 2 år, for Mille som ellers sover max 1 1/2 time sov næsten 3 timer....men så var hun også frisk og i den grad oplagt til gæster, gaver, kage og masser af leg. Endnu en dejlig dag - men nøj jeg var træt....men en glad mor.
Mandag...sidste dag med fødselsdagsfest. Om formiddagen var vi i vuggestuen med boller, frugt-spyds-mus og små snackposer til Solsikken. Det var en hyggelig formiddag hvor ungerne legede, sang og glade spiste af maden vi havde med.

Så kan man da vist også sige at største musen Mille var blevet fejret efter alle kunstens regler. Det var nogen super dejlige dage. Og det er stort at se på sin store pige og samtidig tænke tilbage på alt det som er sket på 2 år....fra lille baby til en dygtig pige som:
# spiser selv
# rigtig gerne vil ud at køre i bus..."mé gern pøv bu" oversat til "mig gerne prøve bus"
# gerne vil sidde på toilettet - dog uden at tisse
# syger med på alle sange hun hører
# glad giver kræmmere og kys
# elsker hendes lillesøster
# sammen med far råber "JEG ELSSSSKKKEEERRR DIG"
# er blevet rigtig go til at lege selv
# i den grad har et "godt" temperament
# prøver rigtig mange grænser 
# jeg elsker ubeskrivelig højt....... 

I dag fylder lille frk Frida mus så 6 uger. Hun trives stadig rigtig godt og er sød ved os. Hun har stadig nogen skrige ture men alt i alt går det rigtig godt og vi er ved at ha vendet os til at have et spædbarn i huset igen. Frida spiser ca hver 2-3 time og det går stadig rigtig godt med amningen - er SÅ glad for at jeg fik det op at køre selvom det holdt hårdt i begyndelsen. Igennnem dagen tager hun nogen gode lure på en 2-3 timer, i går var hun under legestativet for første gang - det syntes hun var "sjovt". Hun er rigtig go til at løfte hovedet og til at række tunge til os :-) og til at komme med nogen goe smil til os. 
Her til aften har jeg forsøgt at amme hende hvor efter hun er blevet puttet ind i egen seng - hun er ofte meget urolig om aftenen så nu forsøger vi dette. "So far" går det rigtig godt. 

Sikke da en lang lang smøre fra mig i dag. 

/// spiloppernes mor


HURRA!!! 
 Der læses kort og pakkes pakker op
Vores store pige - Mille 2 år 
 Lagkagen
Mille og kusine Anne----svedige efter vild leg :-D 
 Frida gået kold hos far efter en festlig dag
 Dag 2 - Flere pakker og gæster
 Der pustes lys ud - ingen kærester - beklager drenge
 You tube???
 Mille og fætter Jens laver mad
 Festlig formiddag i vuggestuen
Frida - 6 uger

2 kommentarer:

  1. Hej;) Tak for en dejlig fødselsdag!Vi hyggede os rigtig, og nød (som altid) at være sammen med jer og den øvrige familie;)

    Ps. Sjovt billede af børnene omkring OG ikke mindst UNDER sofabordet;)

    Knus Line og co!

    SvarSlet
  2. Hej Line
    TAK for din kommentar. Og selv tak for sidst. Det var SÅ dejligt at I gad tage turen herned og være med til at fejre Mille.
    Ja billedet er skønt!!! Jonas som er gået under bordet:-D
    Hils!

    SvarSlet