5. april 2013

Better late than never...

...........sikke sløjt det er at jeg ikke har fået lagt noget billeder ind fra Fridas barnedåb...men nu har jeg lige haft 5 min til at få udvalgt lidt billeder. 

Dagen, den 17/3 2013

- Forberedelser herhjemme
Vi skulle jo ikke være hjemme til frokost, så der skulle kun dækkes op til kaffe. På trods af stadige frostgrader udendørs havde vi forsøgt at pynte lidt forårsagtigt op indendøre.
Så søndag morgen var stille og rolig med god tid - dejligt at Gudstjenesten først var 10.30

- Kirken
Med en lille rygsæk med godter og bøger til Mille og en taske med et hav at gylpe-klude til Frida dog vi mod kirken. Det var en fin og forholdsvis kort gudstjeneste - og begge piger samt de andre unger klarede det SÅ fint. Under prædiken gik jeg dog lige lidt afsides for at give Frida lidt mad.


 - Festen
Efter kirken og de traditionelle dåbsbilleder kørte hele selskabet til Holstebro Bowlingcenter hvor der var brunch klar til os. Der var et kæmpe udvalg og der blev spist, hygget og snakket. Frida sov en god søvn - hårdt at blive døbt. Vi havde et dejligt lokale med et stort vinduesparti med udgang til en baggård hvor alle barnevognene kunne så - det var perfekt.
Efter spisning pakkede vi gaver op - sikke en masse masse fine gaver. TAK.
Fra kl. 13-15 havde vi så 3 bowlingbaner så da kunne de som lystede tage en dyst. Der var også et stort legerum til ungerne hvor de rigtig fik brændt noget krudt af. Vi syntes det var en super løsning at være i bowlingcenteret - så de varmeste anbefalinger herfra.


- Eftermiddagskaffe
Kl ca 15 kørte vi hjem til "Bakken" hvor vi fik brygget noget kaffe og lavet noget kage. Både min og Martins mor havde været så søde at bage lidt til buffeten...SÅ luksus. Så tror at alle fik stillet lysten mht til kage og kaffe. Ellers er de selv udenom det.
Martin havde, som til Milles barnedåb, lavet en fin skattejagt til ungerne. Det var et hit selvom det var koldt fik vi alle ungerne ud...og ind kom de med røde kinder og en fin lille chokoladehare som var skatten.

Ved 18 tiden blev vi igen alene - ahhh det var alligevel dejligt. Vi var trætte. Efter en hurtig oprydning og putning af børn gik vi omkuld i sofaen. Men alt i alt en SUPER SUPER dag...Lige som vi gerne ville have det. Begge piger klarede det SÅ godt - elsker jer tøser....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar