10. april 2013

Dejlige dage

Selvom bloggen ikke bliver prioriteret særlig højt lige for tiden så skal der da lige lyde et lille "pip" herfra i aften...
Der sker som sædvanligt meget i mit og vores liv ---- mange dejlige oplevelser med dejlige mennesker.
I weekenden havde vi besøg af mine forældre -et kæmpe hit. Både store og små nyder når vi har tid sammen. I fredags købte vi en mini-løbecykel til Mille - ja egentlig er det for nogen af Fridas barselsgavepenge - men så kan Mille bruge den ind til Frida får brug for den.
Og som det ses var Mille meget meget stolt over Fridas nye cykel :-D


  Søndag formiddag spiste vi skønne nybagte boller hos Lasse, Anita og Emil. Vi, voksne fik en dejlig snak mens Mille og Emil legede og toppedes som var de søskende....men det er de jo også næsten.....
Søndag eftermiddag havde vi besøg af Faster, Jakob, kusine Anne og fætter Christian - Ihh hvor Mille og Anne leger godt sammen. Fedt at Anne trods den store aldersforskel gider lege med Mille. Helt fra Mille var lille har de to kusiner lignet hinanden og gør det til tider stadig...
Frida nød også godt af kvali-tid på fasters arm....hyggeligt.


Mandag var Julie, Conrad, Frida og jeg på vores længe planlagte Århus tur. Målet var egentlig at skulle til Ej Sikke Lej lagersalg - men det var hurtigt overstået da der ikke var så meget af komme efter. Men dagen bød  på rigtig meget hygge, kikken i butikker og snak. Ungerne var rigtig søde og helt med på både togtur t/r, shopping og cafébesøg.


I går fyldte Frida 3 måneder - utroligt at der allerede er gået 1/4 år...på en vis føles det som om at hun lige er kommet og på den anden side har hun altid været her. Hun er en utrolig glad lille frøken som er let til smil. Hun sover lige pt ret godt om natten - de sidste 2 nætter har hun kun fået mad en gang pr. nat...en markant forbedring i forhold til amning hver 1-2 time tidligere. Så jeg er ovenpå efter al den sammenhængende søvn.


Faldt lige over dette billede af Mille.... Til Fridas barnedåb fik Mille et "fint fint" sæt smykker af Moster Lene...De er bare et kæmpe hit og bliver meget ofte brugt sammen med et tylskørt jeg syede i efteråret.


Ellers står resten af ugen på klargøring til Farfars 60 års fødselsdag på lørdag. Vi kører hjem fredag morgen hvor vi så installere os hos mine forældre og skal så hjælpe med noget klargøring ved Martins forældre. Det bliver helt sikkert nogen super dage i Thy sammen med familien.

Ha det godt til vi skrives ved...Husk at smide en kommentar - det er SÅ hyggeligt!!!


2 kommentarer:

  1. Tak for en konge tur til Århus - det var bare så fedt at vi tog afsted!! Og hvor klarede ungerne det bare flot!!
    Det må vi nå at gøre en anden gang igen!!
    God weekend til Jer søde mennesker!
    Kram herfra

    SvarSlet
  2. Skønne og søde piger du har Jane! Selvom jeg ikke er så god til at få skrevet kommentarer, følger jeg altså trofast med på din lille blog :)
    Dejligt at du nyder barselslivet og at Frida er blevet så dygtig til at sove om natten.
    God søndag til jer :)

    SvarSlet