8. maj 2013

Stikord for en VIDUNDERLIG weekend

En lille beretning fra vores sommerhustur forrige weekend......

Sommerhus, hygge, skønne ukomplicerede venner, kvinder UDEN urimlighedsanfald, dejlige rare unger og masser af vasketøj

Ja disse stikord er kendetegnet for vores weekend.
Fredag kl 14.30 drog vi afsted med fuld oppakning afsted mod Thy i sommerhus med Julie, Klaus og Conrad. Fra første minut var det bare TOP hyggeligt. Pigerne og især Mille nød at være afsted..og det gjorde vi i den grad også.

Vi har ikke lavet det store udover at hygge os, handle lidt, være ved vandet, spise god mad, strikke lidt, lege med ugerne. Det har været så dejligt bare at have tid til at være samme uden at der konstant er noget vasketøj som skal ordnes, små projekter som skal laves færdigt osv. Så tid tid tid var nøgleordet.

Vi kom hjem ved 12.30 tiden søndag efter at have afsluttet turen med en dejlig tur til havet. Både Martin og jeg er opvokset i Thy, tæt på havet, og havet er noget af det vi begge savner meget ved at bo hvor vi gør nu. Så når vi er i thy vil vi rigtig gerne en tur til havet. Mille nød det også, Frida sov sødt i bilen mens vi gik en hurtig tur ved havet inden turen tog gik mod Holstebro, hjem til middagssøvn, vasketøj...meget vasketøj og andre praktiske gøremål. Men hva gør det når weekenden har vær vidunderlig...

Billeder kommer senere....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar