3. oktober 2012

Feber, Kaj, regnvejr, bageri og bøger..

Stikord for en onsdag i oktober

Allerede i aftes kunne vi godt fornemme at Mille var varm og sov meget urolig inden vi gik i seng. Hun sov dårligt i nat og havde feber - så hende kunne vi ikke sende afsted i vs i dag. Så mor her tog en dag hjemme sammen med hende. Vi sov helt til 6.50 - og da vi vågnede var Mille rimelig ok - dog meget meget pylret. Så dagen er gået med indendørs hygge med dyner på sofaen, Kaj og Andrea på dvd og i gang i brændeovnen.

Vi har også bagt boller - Milles debut som bager. Det var super sjovt og hun gik meget op i det. Men hold da op hvor var der mel alle "h-vide" vegne. Og vi måtte begge i rent tøj.
Men skægt det var det. 


I eftermiddags fik Martin sat billeder og hus-sætterkassen op på Milles værelse. Der kommer mere til men nu er vi igang. 
Tror det er blevet ok "so far"....


I morgen tager Martin en dag hjemme hvis ikke Mille er frisk - mor her skal afsted på job. Men håber at vores skønne lille pige er fit4fight igen i morgen.





2 kommentarer:

  1. Hvor er huset bare flot - er det nede fra Sinnerup?
    Synes forresten det var total sjovt i dit tidligere indlæg med babapapa :-) Vi satser på her ikke at blive til baba pjuske :-) god bedring med Mille pigen.
    Knus fra klok's

    SvarSlet
  2. Hej Jane

    Jeg har fundet frem til din blog via Julies link - og hvor er den bare fin og hyggelig!
    Dejlige ting du blogger om, her kommer jeg helt sikkert forbi igen :)

    SvarSlet