28. december 2012

Afslapning og julehygge for alle pengene

SÅ er vi godt på den anden siden...Ikke af en fødsel heldigvis men af julen. Vi har haft nogen FANTASTISKE juledage. Og hvor har jeg bare nydt det. At holde jul med et glad barn i huset og en livlig spilop under maveskindet gør VIRKELIG livet til en leg og i dén grad værd at leve fuldt ud.

Lillejuleaften var Mille med Martin henne og træne - de hyggede sig rigtigt og mor her fik tid til at få ordnet noget småting herhjemme. Om eftermiddagen kom mine forældre til lidt julehygge. Mille ELSKER når de kommer og det er i den grad synligt gengældt.
Nogen af vores bedste venner, Anita og Lasse og deres skønne Emil (som er 12 dage ældre end Mille) kom også forbi med Milles julegave. Det er sjovt at se som de 2 små bare kender hinanden (de går på samme stue i vuggestuen) og hurtigt falder i leg. 
Da vi havde spist risengrød drog mine forældre nordpå igen - de havde frarådet al unødig udkørsel i Thy så de ville liste hjemad inden det hele lukkede - og de kom hjem i god behold. Aftenen gik med at vi fik pyntet juletræ, strøget dugen og vores tøj - Så en dejlig lillejuleaften og juleaften kunne bare komme an.

Den 24/12 stod vi op og fik gjort os klar til Farmor, Farfar, Onkel Anders og Onkel Jesper kom kl. 10.30. Så afsted til kirken det gik - der var familiegudstjeneste kl 11 i Mejrup. Det er super at ligge en gudstjeneste der - og kirken var prop fuld. Vel hjemme igen spiste vi frokost og den afslappede stemning var i den grad tilstede. Præcis som vi gerne ville have det. Resten af dagen gik med hygge, kaffe, godter, madlavning og gaver til Mille. Vi spise ca 17.45 så Mille kunne nå at få lidt juletræ og dans med inden hun blev puttet kl. 19.      
Vi havde talt meget frem og tilbage om, om vi skulle trække hendes puttetid - men det er ikke til nogens fordel - hun har det helt sikkert bedst med at komme i seng til normal tid. Så sådan blev det. Og så kunne vi tage det med ro resten af aftenen og spise færdig i ro og fred (forstå mig ret)..... Så klokken blev da hen af 21.30 før end vi gik i gang med at danse om træet. Det var super hyggeligt og afslappet.
Mille vågnede ved 23 tiden og kunne høre at vi rigtig hyggede i stuen så imod alle vores normale "procedurer" kom hun med op. Det var rigtig hyggeligt og Mille syntes det var en fest. Heldigvis var hun let at putte igen da gæsterne var kørt.

Juledag var vi inviteret op til mine forældre sammen med mine søskende. Milles nat havde været urolig og hun var slet ikke på toppen men heller ikke sådan rigtig rigtig syg - men feber ramt. Så det bar dagen en del præg af. Men hun klarede det fint. Så alligevel havde vi en hyggelig dag hos Bedste og Bedstefar sammen med bla kusine Anne og fætrene 2 x Jonas, Tobias og Jens.
Famile tam-tam stod også på programmet 2. juledag - heldigvis med en lidt mere frisk Mille. Vi var hos Martins forældre sammen med hans søskende. Endnu en rigtig hyggelig dag.

Siden har vi bare været hjemme og har rigtig hygget igennem. Mille nyder hendes julegaver og der bliver kørt på wheely bi og lavet mad i køkkenet...Så det er dejligt.
I aftes havde vi besøg af Julie og Klaus og for første gang deres skønne lille Conrad. Mille er SÅ forelsket i "Cøjer baby"....hvilket er helt forståeligt. Skønne knægt. 

Ang. maven min så er der stadig meget meget liv og den møffer sig rigtig på plads mod exit så jeg har brug for meget hvile og er bare sindsyg træt....Så det er dejligt at have en masse tid her hjemme.
Jeg har fået pakket tasken til den lille samt fået fundet noget småting til mig selv. Skal lige have lavet en liste med ting vedr. Mille - ja jeg er jo en rigtig "liste- to-do pige"----:-D

Så det var lige en lille opsum fra vores jul - forfulgt at lidt billeder....

Rigtig glædelig bag-jul herfra.....






1 kommentar:

  1. Ser ud til at I har haft nogle skønne juledage med hygge og afslapning - præcis som det skal være!!
    Elliot har også fået et Ikea køkken og det er virkelig også et hit herhjemme :)
    Og sikke en fin mave du har :)

    SvarSlet